fbpx

O projektu

Spletna stran najdibon.si je prostovoljen projekt s katerim se slovenskim podjetjem ter podjetnikom v času epidemije COVID-19 in zaradi pričakovanih negativnih posledic za slovensko malo gospodarstvo poskuša pomagati.

Vsem, tistim, ki spletno že poslujejo in tistim, ki še ne, spletna stran najdibon.si ponuja dodaten prodajni kanal, kjer se srečujeta ponudba vrednostnih bonov in povpraševanje solidarnih sodržavljanov, ki želijo podpreti frizerske salone, kjer se strižejo, restavracije, kamor zahajajo, umetnike, kulturnike, trgovinice na drobno pri katerih kupujejo izdelke itn.

Čeprav je Vlada RS zaradi dobrobiti vseh nas omejila poslovanje pravnih subjektov v poslovalnicah, to še ne pomeni, da ne obstajajo drugačne možnosti. Digitalne.

Spletna stran najdibon.si vsem ponuja možnost, da hitro stopijo v kontakt z svojim najljubšim izvajalcem storitev ali prodajalcem izdelkov in jih podprejo v teh negotovih časih.

Raziščite panoge

Skupaj čez težke čase

Projekt najdibon.si sta zastavila in izvedla Janko in Sara Tomšič. Spletna stran je plod večdnevnega dela, rezultati pa so vidni zaradi dobrote spodaj navedenih:

  • hvala ekipi 27Collective, ki je brez težav in velikih razprav donirala svojo WP temo (Thank you 27Collective for your kind donation of MyListing WP Theme);
  • hvala Pozitiven design s.p. za znanje in pripravljenost ure v izolaciji nameniti projektu za dobrobit množice;