fbpx

Za javnost

Cilj projekta najdibon.si je podpreti slovenska mala podjetja in podjetnike, ki so zaradi zaščite vseh nas morali prenehati s poslovanjem v svojih poslovalnicah. 

Spletna stran je mesto, kjer se srečata ponudba vrednostnih bonov podjetij in povpraševanje solidarnih državljanov Slovenije, ki želijo podpreti svojega frizerja, najljubšo gostilno, trenerja fitnesa in še koga.

Tedni in meseci izolacije in nato okrevanja bodo dolgi.

Mnogi podjetniki in njihove družine so se ali pa se bodo znašli v stiski. Mnogi izmed njih morajo delavcem zagotoviti plače, vsem nastajajo stroški, vsi mi pa si želimo, da bodo po tem, ko javno življenje zopet oživi, tam za nas kot vedno – za novo frizuro, najboljšo jutranjo kavo, z najboljšo sladoledno kupo in najlepšim razgledom v mestu.

Projekt najdibon.si je prostovoljen projekt. Spletna stran in upravljalec s stranjo ne ustvarjata nikakršnih prihodkov. Uporaba je za vse brezplačna.

Želite pomagati širiti vest o projektu?

V kolikor želite projektu kakorkoli pomagati, nam le pišite. Informacije objavljene na spletni strani najdibon.si lahko delite, v kolikor pa potrebujete kaj posebnega, se bomo potrudili, da vam to zagotovimo.

 

Za medije

V kolikor ste predstavnik medijev in bi želeli projekt podpreti z novico o tem, kaj želimo doseči, smo vam na voljo na 041 362 482.